Mesaj gönder
Guangzhou Longchuang Intelligent Packing Equipments Co., Ltd
Ürünler
Haberler
Home > Haberler >
Company News About Otomatik gıda ambalaj makinesi nasıl satın alınır?
Etkinlikler
İletişim
İletişim: Ms. Mia Liu
Faks: 86-020-39181558
Şimdi İletişime Geçin
Bize Mail Atın

Otomatik gıda ambalaj makinesi nasıl satın alınır?

2023-05-17
Latest company news about Otomatik gıda ambalaj makinesi nasıl satın alınır?

Otomatik gıda ambalaj makinesi nasıl satın alınır?

Otomatik bir gıda ambalaj makinesi satın alırken, öncelikle müşterinin ambalaj ürün durumu, gıda ambalaj torbasının boyutu, ambalaj yüksekliği,ve paketleme hızı gereksinimleriBu faktörlere dayanarak, seçilecek özel model belirlenir.

 

Küçük gıda ambalaj makinelerinin ana yapısına ve yapılandırma bileşenlerine göre, yüksek kaliteli otomatik gıda ambalaj makinesi aşağıdaki temel koşullara sahip olmalıdır:

 

1PLC kontrol sistemi kaliteye göre seçilir, çünkü kontrol sistemi tüm makinenin çekirdek kontrol sistemidir.Kontrol sisteminin iyiliği makinenin istikrarını ve makinenin kullanım ömrünü doğrudan etkiler mi?Bu nedenle, kontrol sisteminin iyi bir marka, endüstrinin kurumsal ürünleri, örneğin Tayvan ithalatı Tayvan, Japonya ithalat Mitsubishi,İthalat edilen Siemens ve diğer markaları seçmeye değer.

 

2Elektriksel bileşenler, güvenlik, güvenilirlik ve dayanıklılık sağlamak için standart düşük voltajlı elektrik üretim işletmelerinden seçilmelidir.Çünkü elektrikli kontrol kısmı ambalaj makinelerinin beynidir.Tüm makinenin kontrol hattının bileşimi, bakım kolaylığını ve yedek parçaların çok yönlülüğünü ve standartlaşmasını sağlamalıdır. It is strictly forbidden to use the old series of electrical switches and other components of the old model system that have been clearly eliminated by the Ministry of Electrical and Mechanical Services (such products reduce the cost of the manufacturer, ama kullanıcı için sıkıntı artırır).

 

3Tüm makinenin çelik yapısı, malzemeden kalınlığa kadar sık kullanım gereksinimlerini karşılamalıdır.Özellikle malzemeyle temas eden parçanın yapısı ve malzeme kullanımı gıda kalitesi hijyen ve standart kalınlık ve dayanıklılık gereksinimlerini karşılamalıdır..

 

4. Tüm makinenin görünüm tasarımı makul, güzel ve temel güvenlik ile profesyonel standart elektromekanik ürünlerin ihtiyaçlarını karşılamak gerekir,Anahtar konumlarda çeşitli uyarılar tam ve açık işaretler olmalıdır, isim plaketinde ekipman sayısı, teslimat tarihi, teknik parametreler ve uygulama standartları belirtilmelidir.

 

5.Gıda ambalaj makinesi üreticileri tarafından uygulanan mevcut standart GB/T9177-2004 standardıdır.Makine modellerinin ayrımı esas olarak makinenin mühürleme torbasının genişliğine göre belirlenir.Tabii ki, kullanıcıların özel gereksinimlerine ait birçok standart dışı model vardır.Gıda ambalajlama makinesi, otomatik parçacık ambalaj makinesi ambalaj makinesi.